Marjon Ittner

Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Hasebroekstraat, Amsterdam
Marjon Ittner MI
Marjon
(1)
Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen
Amsterdam
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Mijn naam is Marjon Ittner en ik ben opgeleid als docent muziek, pianiste en organiste. Ik heb gestudeerd op de Musikhochschule Stuttgart, het conservatorium van Amsterdam en Utrecht. Mijn opleiding heb ik afgerond met een master of music. Ik geef met veel plezier al meer dan 15 jaar pianoles aan alle leeftijden en alle stijlen. Ik vind het superleuk om met jonge kinderen en tieners te werken. De speelsheid van jonge kinderen vind ik inspirerend en de snelheid waarmee zij dingen oppakken verbazingwekkend. De tieners hebben vaak al hun eigen smaak ontwikkeld. Met hen is het spannend om te kijken welke liederen zij willen spelen en de balans tussen uitdaging en speelplezier te vinden.  Dit geld eigenlijk ook voor volwassen leerlingen.  Bij hen is de stijlvoorkeur meestal wat meer gevestigd en ook hier is het boeiend om het plezier van muziek maken te voeden en te ondersteunen. Ik gebruik allerlei materiaal: methodes maar ook eigen lesmateriaal, de stukken worden altijd samen met de leerling gekozen, eigen inbreng is welkom, ook het schrijven van eigen muziek is mogelijk.

Naast individuele lessen biedt ik ook groepslessen aan voor kinderen met +- dezelfde leeftijd en niveau. De kinderen leren dan samen spelen, en naar elkaar luisteren. Op een speelse manier leren we ook eenvoudige muziektheorie. Het meest belangrijke is altijd het samen genieten van muziek 🙂.

Feedback pianolessen

Thymen (11 jaar): Ik heb heel veel geleerd bij Marjon en je hebt me steeds weten te enthousiasmeren om door te gaan met piano spelen.

Olivia (7 jaar): De juf is heel lief en soms grappig. We spelen leuke liederen en als het goed gaat doen we altijd een spelletje aan het einde van de les.

Tess (11 jaar): De juf is super vriendelijk en aardig.

Catoke (16 jaar): De pianolessen zijn supergoed! De lessen zijn duidelijk en ik leer in een les erg veel. De sfeer is ook altijd top. Hierdoor wordt het piano spelen ook leuker. Ik heb al zin in de lessen na de zomer 🙂

Luisa (8 jaar, autistisch): Marjon geeft heel prettig les. Ze heeft een prettige stem en spreekt heel rustig. Ze geeft veel complimenten en heeft veel ideen voor leuke liederen. Ik mag zelf eigen liederen uitkiezen die ik leuk vindt.

Catalijn (63): Marjon is een heel goede leraar. Zij is goed gestructureerd, geduldig en bemoedigend. Ik voel me nooit depressief door haar opvattingen en suggesties. Haar kritieken worden op een prettige manier gepresenteerd en zijn altijd goed uitgebalanceerd in relatie tot kunnen. Ik zou haar van harte aanbevelen voor alle niveaus van pianostudenten.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Rugklachten verhelpen

De lessen kunnen aangevuld worden met een sessie van 10 minuten op het Schumann 3D system. Door enkele oefeningen te doen op deze platte wordt de wervelkolom weer in balans gebracht en de spieren worden soepel. Voor mensen met rugklachten een super uitkomst, maar ook als je geen rugklachten hebt helpt het systeem je om energie te krijgen of te resetten na een drukke dag. Ideaal om te gebruiken voor de les. Ik zelf gebruik de platte nu 3 jaar voor mezelf en ben er superblij mee. Graag deel ik deze prachtige mogelijkheid ook met mijn leerlingen. Bij de foto’s is een afbeelding te zien van de platte en ook op schumann-3d-platte.com is alle informatie te vinden.

Thuisstudio Marjon

Stuur een bericht