Anouk van der Laan

Auditietraining, Songwriting, Zangles

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Locatie Oostzijde, Koog aan de Zaan
Videoles

Reviews (2)

Communicatief Vriendelijk Enthousiast

Tenzin Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht Inspirerend Ervaren Gezellig

Anoniem Na 1 week les

Anouk van der Laan AL
Anouk
(2)
Communicatief Vriendelijk Enthousiast
Koog aan de Zaan
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hey!Ik ben Anouk en ik zing langer dan ik kan praten.Mijn standpunt is en blijft: iedereen kan zingen, alleen het niveau waarop je begint is bij iedereen anders.Het fijne aan muziek is dat het zo breed is dat er voor iedereen wel iets te vinden is en dit is precies wat ik er zo leuk aan vind! We werken allemaal net een beetje anders, vinden andere dingen leuk en hebben andere doelen. Ik help je graag te ontdekken wat je leuk vindt óf ik help je verder te ontwikkelen op een gebied naar keuze.

Beetje extra info over mij, in 2013 heb ik mijn bachelor Muziektheater behaald in Haarlem en hierna ben ik doorgegaan met het maken van eigen voorstellingen en ben ik begonnen met lesgeven in alle genres. Mijn opleiding bestond voornamelijk uit het behandelen van musicalrepetoire, dus ben je fan van Disney of Stephen Sondheim dan zit je bij mij aan het goede adres! Heb je helemaal niets met musical of theater? Geen probleem! Alles is mogelijk qua zang.

Certificaat EVTS level 1&2Universal Voice – momenteel bezig met de opleiding.

EVTS & Universal voice zijn de zangmethodes die ik gebruik. EVTS is sterk anatomisch onderbouwd en heb ik vooral tijdens mijn opleiding gebruikt. Universal heeft dezelfde anatomische basis, maar legt meer nadruk op de klank waardoor het voor iedereen makkelijk te begrijpen en te leren is.

Schrijf je in voor een proefles om te kijken of mijn les iets voor jou is. Ik zie je graag verschijnen!

Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag

Anouk-LR-0442.jpeg

Privé zangles

Privé zangles is er echt voor iedereen die graag wil leren zingen. Samen maken een lijstje met doelen en op basis hiervan stel ik de lessen samen. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met zangles.Heb je wel al ervaring en wil je je stem naar een hoger niveau tillen? Of heb je professionele ambities en wil je je stem nog beter maken? Ook dan zijn deze lessen voor jou.

In de lessen gaan we samen op zoek naar wat jij het leukst vindt om te zingen en hoe je dit het best kunt doen. Met behulp van verschillende technieken, maar bovenal met jouw gewenste klank als leidraad bied ik je duidelijke, snel toepasbare mogelijkheden en technieken om je stem goed en met een mooi tempo te ontwikkelen. Rock, pop, musical, alle genres zijn welkom.Zingen bestaat natuurlijk niet alleen maar uit geluid maken, ook hoe je het overbrengt is belangrijk.Werken aan de performance of uitvoering is voor veel meer goed dan alleen het overbrengen van een nummer, het helpt je ook bij het geven van een houding tegenover bijvoorbeeld groepen mensen. Is dit specifiek iets waar jij aan wilt werken? Of heb je meer behoefte aan controle over de spreekstem? Dan kan ik je in een korte cursus de juiste basistechnieken aanleren waar jij weer mee verder kunt.

We beginnen met een proefles om te kijken of het klikt en of de manier van lesgeven voor jou fijn is. Deze proefles is geheel vrijblijvend!

FB_IMG_1494868801595
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Songwriting

Wil je naast zingen ook zelf nummers schrijven, dan kan dat ook! Ook hierin heb je geen ervaring nodig, alleen de wil. Ik kan je helpen met het verzinnen van een tekst, een melodie of je verder op weg helpen als je al bezig bent. We kunnen kijken naar muziektheorie, performance – het hele plaatje.Heb je al een nummer geschreven en wil je hier nog een keer naar kijken, of ben je nog niet helemaal tevreden? Dan kunnen we ook daaraan werken. Opnemen van een demo is ook een mogelijkheid.

FB_IMG_1520948160532

Stuur een bericht

Auditietraining / Spreekstem versterken

Heb je binnenkort auditie voor een opleiding/(amateur)musical of theaterstuk? Dan kijken we heel gericht naar wat er nodig is om deze zo goed mogelijk te kunnen doen!Ook is er de optie om heel gericht te werken aan het ontwikkelen van je spreekstem mocht hier behoefte aan zijn.

Ik hoop je te zien voor een proefles!