Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Lisa Heijnen

Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,50

Locaties

Thuisstudio Stadlanderweg, Zaandam
Lisa Heijnen LH
Lisa
Zaandam
vanaf
€ 27,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

DECEMBER ACTIE: LAX VOX bubbelslang cadeau! Boek nu jouw proefles in december en ontvang een gratis LaxVox bubbelslang cadeau. Bubbelen door een buisje is een effectieve en doeltreffende manier om je stem te relaxen en te herstellen wanneer je je stem hebt overbelast of wanneer je ziek bent. De LaxVox is een goede methode voor stemprofessionals, maar ook zeer nuttig voor mensen met een verhoogde spierspanning in het nek-, schouder- en keelgebied. Het helpt met de warming up en de cooling down van de stem. Een must-have voor iedereen die met zingen bezig is!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zing jij graag en ben je op zoek naar professionele begeleiding? In de zangles gaan we op zoek naar jouw unieke stemgeluid en naar repertoire dat bij jouw stem en persoonlijkheid past. Er wordt gekeken naar jouw wensen en niveau en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Lisa Heijnen is afgestudeerd zangeres aan het conservatorium van Haarlem en is sinds 2016 werkzaam als uitvoerend en docerend vocalist. Daarnaast specialiseerde zij zich de afgelopen jaren in de facetten van ademwerk en volgde zij de opleiding tot ademcoach. Beide disciplines voegt zij nu samen binnen haar praktijk voor adem en stem. 

'Ik hield van jongs af aan al van het gevoel dat zingen mij gaf, en dat is eigenlijk nooit veranderd. Zingen biedt zoveel ontspanning en plezier en heeft de kracht om je hoofd even helemaal leeg maken. ​De herkenning die ik voel als ik naar mijn leerlingen kijk brengt mij altijd weer terug naar hoe het voor mij begon.'

Zangles

Wat kun je verwachten van mijn lessen:

 • We bespreken jouw muzikale doelen en maken samen een plan hoe we die gaan realiseren. Alle genres of stijlen zijn bespreekbaar.
 • Er wordt veel aandacht besteedt aan de connectie tussen stem, lichaam en ademhaling. 
 • Volledige aandacht van een docent die gedreven is om het beste uit haar leerlingen te halen. Hierdoor krijg je niet alleen een muzikale basis, maar ook meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.
 • Lessen worden begeleid op de piano of aan de hand van backing tracks. 
Schermafbeelding 2023-10-30 om 14.36.44.png

Zangles

De lesruimte aan huis bevindt zich vlak naast het centrum van Zaandam en is ontworpen om in een ontspannen setting te kunnen werken aan jouw doelen. Let op: lessen kunnen in overleg ook 's avonds geplaatst worden, stuur mij hiervoor een persoonlijk bericht. 

Aspecten die aan bod komen in mijn lessen:

 • Inzingoefeningen als warming-up. 
 • Een goede techniek zodat je je stembanden gezond houdt. Hierbij is de adem een belangrijk aspect.
 • Lichaamsbewustzijn; oefeningen voor houding en ademhaling. 
 • Werken aan repertoire en tekstbeleving. De leerling is hierin vrij om te kiezen en samen kijken we of een lied goed bij jouw stem past. 
 • Indien je het leuk vindt om jezelf te leren begeleiden op de piano dan kan dit gecombineerd worden met de zangles. 
 • Vind je het leuk om zelf liedjes te schrijven? Ook hier is ruimte voor in de zangles en ik help je hier graag bij. 
 • Voor de proefles hoef je niets voor te bereiden, maar het is handig als je iets voor me kunt zingen dat je al kent. Wil je heel graag een specifiek stuk zingen? Laat het me weten, dan kunnen we er tijdens de proefles al aan werken!

 

Groepsles

Naast privé zangles bied ik zanglessen aan voor 2 tot 3 personen. 'Ik heb een grote passie voor het arrangeren van harmonieën en ik vind het geweldig om in mijn lessen aan meerstemmigheid te kunnen werken. Ik merk dat veel leerlingen enthousiast zijn over meerstemmig zingen, maar soms niet zo goed weten hoe.'

Ben jij ook geïnteresseerd in samenzang en ken je iemand waarmee je samen op les zou willen? In onze groepslessen ligt de focus op samenzang en harmonie terwijl er tegelijkertijd wordt gewerkt aan diverse zang- en ademhalingstechnieken. Samen zingen tilt de kracht van zang echt naar een hoger niveau. Ervaar hoeveel ontspanning en plezier er ontstaat tijdens een groepsles, en geniet elke les weer van een eindresultaat om trots op te zijn!

IMG_6021.jpg
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?