Lisa Heijnen

Zangles, Meerstemmigheid en samenzang

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,50

Locaties

Thuisstudio Stadlanderweg, Zaandam
IMG_5999.jpg IMG_5999.jpg
IMG_6053.jpg IMG_6053.jpg

Reviews (1)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig Doelgericht
Het was een leuke, leerzame les. Lisa is een goeie docente, heel vriendelijk en deskundig.

Anoniem Na 1 week les

Lisa Heijnen LH
Lisa
(1)
Communicatief Vriendelijk Deskundig
Zaandam
vanaf
€ 27,50
per 30 min.
Privéles
Duoles

Introductie

Zing jij graag en ben je op zoek naar professionele begeleiding? In de zangles gaan we op zoek naar jouw unieke stemgeluid en naar repertoire dat bij jouw stem en persoonlijkheid past. Er wordt gekeken naar jouw wensen en niveau en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Lisa Heijnen is afgestudeerd zangeres aan het conservatorium van Haarlem en is sinds 2016 werkzaam als uitvoerend en docerend vocalist. Daarnaast specialiseerde zij zich de afgelopen jaren in de facetten van ademwerk en volgde zij de opleiding tot ademcoach. Beide disciplines voegt zij nu samen binnen haar praktijk voor adem en stem. 

Zangles

Wat kun je verwachten van mijn lessen:

  • We bespreken jouw muzikale doelen en maken samen een plan hoe we die gaan realiseren. Alle genres of stijlen zijn bespreekbaar.
  • Er wordt veel aandacht besteedt aan de connectie tussen stem, lichaam en ademhaling. 
  • Volledige aandacht van een docent die gedreven is om het beste uit haar leerlingen te halen. Hierdoor krijg je niet alleen een muzikale basis, maar ook meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.
  • Lessen worden begeleid op de piano of aan de hand van backing tracks. 
Schermafbeelding 2023-12-13 om 15.50.20.png Schermafbeelding 2023-12-13 om 15.50.20.png

Zangles

De lesruimte aan huis bevindt zich vlak naast het centrum van Zaandam en is ontworpen om in een ontspannen setting te kunnen werken aan jouw doelen. Let op: lessen kunnen in overleg ook 's avonds geplaatst worden, stuur mij hiervoor een persoonlijk bericht. 

Aspecten die aan bod komen in mijn lessen:

  • Inzingoefeningen als warming-up. 
  • Een goede techniek zodat je je stembanden gezond houdt. Hierbij is de adem een belangrijk aspect.
  • Lichaamsbewustzijn; oefeningen voor houding en ademhaling. 
  • Werken aan repertoire en tekstbeleving. De leerling is hierin vrij om te kiezen en samen kijken we of een lied goed bij jouw stem past. 
  • Indien je het leuk vindt om jezelf te leren begeleiden op de piano dan kan dit gecombineerd worden met de zangles. 
  • Voor de proefles hoef je niets voor te bereiden, maar het is handig als je iets voor me kunt zingen dat je al kent. Wil je heel graag een specifiek stuk zingen? Laat het me weten, dan kunnen we er tijdens de proefles al aan werken!

 

Groepsles

Naast privé zangles bied ik zanglessen aan voor 2 tot 3 personen. 'Ik heb een grote passie voor het arrangeren van harmonieën en ik vind het geweldig om in mijn lessen aan meerstemmigheid te kunnen werken. Ik merk dat veel leerlingen enthousiast zijn over meerstemmig zingen, maar soms niet zo goed weten hoe.'

Ben jij ook geïnteresseerd in samenzang en ken je iemand waarmee je samen op les zou willen? In onze groepslessen ligt de focus op samenzang en harmonie terwijl er tegelijkertijd wordt gewerkt aan diverse zang- en ademhalingstechnieken. Samen zingen tilt de kracht van zang echt naar een hoger niveau. Ervaar hoeveel ontspanning en plezier er ontstaat tijdens een groepsles, en geniet elke les weer van een eindresultaat om trots op te zijn!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Meerstemmigheid en samenzang

Wil jij graag meer leren over meerstemmigheid en samenzang? En zing jij misschien al samen met anderen in een band of koor?  

Naast privé zangles bied ik zanglessen aan voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen. In deze lessen gaan we samen werken aan de opbouw van harmonieën aan de hand van verschillende liedjes. De focus ligt op samenzang en harmonie terwijl er tegelijkertijd wordt gewerkt aan diverse zang- en ademhalingstechnieken.
Ik help jullie bij het leren luisteren naar, en het onderscheiden van meerstemmige partijen. Daarnaast leer je de theorie achter een koortje plus verschillende technieken om jullie samenzang naar een hoger niveau te tillen. 

Ben jij ook geïnteresseerd in samenzang en ken je iemand waarmee je samen op les zou willen? Boek dan nu een proefles en ontdek hoeveel ontspanning en plezier samenzang je brengt!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?