Carlos Gomez

Vioolles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Burgemeester Fockema Andreaeplein, Utrecht
Videoles

Reviews (2)

Communicatief Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Coachend Geduldig Gezellig
Super leuke docent die goed uitlegt waar je aandacht moet zetten tijdens viool spelen en helpt jou hiermee verder te ontwikkelen!

Hadia Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Inspirerend Ervaren Voorbereiding Gezellig

Anoniem Na 1 week les

Carlos Gomez CG
Carlos
(2)
Vriendelijk Enthousiast Inspirerend
Utrecht
en 1 andere locatie
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Van Spanje naar Nederland!

Ik ben Carlos Gómez Lorente (1992), violist en viooldocent. Ik begon viool te spelen toen ik 15 jaar oud was. Hierdoor kan ik me dus nog goed herinneren met welke methodes en technieken ik het viool spelen geleerd heb. Deze ervaringen neem ik zeker mee in mijn docentschap. Door deze inzichten kan ik elke leerling lesgeven naar zijn/haar verlangens en behoeften.

Mijn passie voor het lesgeven begon toen mijn vader en neefje viool wilden leren spelen. Ik heb mijn passie gevonden in het helpen van andere mensen en het delen van de schoonheid van muziek! Sindsdien ben ik vele studenten blijven onderwijzen omdat ik energie en inspiratie krijg van mijn studenten. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende leerlingen les gegeven en hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende methodieken.

Lesgeven is een grote verantwoordelijkheid. Mijn prioriteit is om de leerling plezier te laten beleven tijdens het leren en om de muzikaliteit/creativiteit te stimuleren. Elke leerling is anders en heeft andere interesses, daarom zal ook elke leerling op een andere manier en met een andere methode les hebben. De stijlen waarin ik les geef kunnen variëren van klassiek tot jazz, pop, etc.

Ik heb zowel in Spanje als in Nederland lesgegeven aan studenten van verschillende niveaus: beginners, amateurs, gevorderd. Ik geef dus les aan studenten die zich voorbereiden op het conservatorium, maar ook aan de allereerste beginners. Als je geen viool of altviool kunt kopen, kan ik verschillende plaatsen aanbevelen waar je er een kunt huren.

Omdat ik uit Spanje kom, kan ik lesgeven in het Spaans, Engels en Nederlands.

teacher.jpg

Vioolles

Voor beginners raad ik aan om elke week 30 minuten te doen. Het is belangrijk dat de leerling elke week les heeft, zodat ik eventuele fouten kan corrigeren en vooruitgang kan boeken. Ook is 30min perfect voor de leerling om zich te concentreren tijdens de les.

Voor gevorderden raad ik 60 minuten per week aan. Op deze manier heb ik meer tijd om meer geavanceerde techniek, harmonie en verschillende manieren van studeren uit te leggen.

Natuurlijk is dit afhankelijk van elke leerling, dus dit wordt persoonlijk besproken.

Ik zorg voor al het materiaal dat nodig is voor de les. De leerling moet beschikken over de viool, vioolstrijkstok, schoudersteun, hars en de vioolkoffer.

Als je geen viool of altviool kunt kopen, kan ik verschillende plaatsen aanbevelen waar je er een kunt huren.

trompeta.jpg
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?