Boeken = simpel

Starten met muziekles

Weet je welke muziekles je wilt volgen? Maak dan je keuze uit de lijst met beschikbare locaties. Na het invullen van je postcode toont de website de dichtstbijzijnde locatie bovenaan. Je kunt nu je keuze maken uit de beschikbare muzieklessen. Als je op een docent klikt zie je meer informatie over de achtergrond van deze docent. Als er bijzonderheden zijn, zoals een leeftijdslimiet of bepaalde eisen wordt dit hier vermeld.

Onze docenten

Selecteer de gewenste cursus en vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 109 docenten.

10 van 109 docenten
Andreas bij Locatie Mooof
(4 reviews)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Erwin bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2 reviews)
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Manuel bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2 reviews)
Pianoles
Muziektheorie
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Juliana bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(3 reviews)
Pianoles
Zangles
Songwriting
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Drumles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Daniel bij Locatie Vijverhofstraat
(1 review)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Manuel bij Locatie Capelseweg Orkestgebouw
(2 reviews)
Pianoles
Muziektheorie
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Ágnes bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2 reviews)
Pianoles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Donatas bij Locatie Vlaardingweg
Gitaarles
Basgitaarles
Pianoles
Contrabasles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Jeroen bij Thuisstudio Mathenesserdijk
(1 review)
Gitaarles
Basgitaarles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 109 docenten

Een proefles boeken

Heb je je docent gevonden? Kies dan een geschikte datum en tijd en maak je boeking compleet door je gegevens in te vullen. Je kunt hier tevens je motivatie vermelden zodat de docent hier rekening mee kan houden. Een proefles kost €10 en duurt 30 minuten. Na de betaling is je proefles definitief. Je ontvangt hier direct een emailbevestiging van met daarin alle informatie die je nodig hebt.

Tijdens de proefles

Een proefles is bedoeld om kennis te maken met de docent en een indruk te krijgen van hoe een les eruit ziet. De les is een privéles tenzij dit duidelijk anders vermeld wordt. Meestal is het handig om je eigen instrument en lesmaterialen mee te nemen maar als je dit nog niet hebt kan je meestal ook zonder eigen instrument een proefles volgen. Als je bepaalde muziek al kunt spelen of juist wilt leren is het handig als je hier wat van kunt laten horen. Tijdens de les bepaal je met de docent wat je wilt leren en hoe de lessen eruit gaat zien.

Inschrijven voor muziekles

Ben je enthousiast over de proefles en wil je je inschrijven? Spreek dan direct een vervolgafspraak af en schrijf je in voor die tijd. Bij een doorlopend abonnement betaal je bij inschrijving vooruit voor 4 weken, dit geldt tevens als proefmaand. Je kunt tijdens deze 4 weken zonder verdere opzegtermijn stoppen. Na de proefmaand geldt 1 maand opzegtermijn. Ben je meer geïnteresseerd in af en toe een les? Kies dan voor prepaid lestegoed. Hierbij maak je voor iedere les een aparte afspraak met je docent en geldt een afmeldtermijn van 48 uur.

En daarna?

Heel veel plezier met je lessen natuurlijk! De docent helpt je om goed te blijven oefenen en iedere keer weer nieuwe inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Stel ze aan de docent of aan ons via het contactformulier.

Leslocaties