Virtuoos met
88 toetsen
aan de slag

Pianoles Tilburg

Pianoles Tilburg

Pianoles Tilburg bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel spelen op de piano? 🎹 Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en niveaus.

Pianoles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle pianodocenten
in de omgeving van Tilburg
Bekijk de docenten

Piano leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor pianoles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze pianodocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

MG_3700_Willem-de-Kam-e1528472237786.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een piano. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je piano? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Pianodocenten in Tilburg

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Tilburg. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

73 resultaten in Tilburg, Noord-Brabant

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze pianodocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

MG_1459_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472163130.jpg MG_0307_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472123589.jpg