Bob Varekamp

Pianoles in Rotterdam Delfshaven

Over mij

Jajajajaaa Bob hier! Vandaag de dag ben ik als pop-toetsenist te zien in verschillende bandprojecten. Daarnaast maak ik mijn eigen pianocomposities en geef ik les. Ik ben dit jaar afgestudeerd aan de popafdeling van het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en ben altijd bezig om mijn muzikale talent op meerdere gebieden in te zetten, zo ook in het lesgeven. Ik ben een docent die houdt van een goeie dosis humor. Naast hard studeren en nieuwe dingen leren is plezier maken voor mij echt een must. Ik denk dat zelfs de mate waarin humor het leerproces kan versnellen wordt onderschat! Ik hoop veel nieuwe leerlingen te inspireren die stuk voor stuk hun ei kwijt kunnen in de muziek en er voldoening en vooral plezier uit halen!

Pianoles & Muziektheorie

Ik geef inmiddels twee jaar les aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Naast het invallen voor collega’s ben ik vaste leerkracht bij verschillende muziekscholen in omgeving Rotterdam en geef ik af en toe thuis één op één les.

Genre

Lekker swingen met een boogie-woogie stuk of juist een gevoelige pop-ballad leren spelen? Zowel pop en jazz als klassiek zijn genres waarin ik thuis ben.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Bob

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.