Bob Varekamp

Pianoles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Zuidhoek, Rotterdam

Reviews (2)

Communicatief Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast Coachend Geduldig Gezellig
Leuk dat we al na een paar lessen resultaat zien bij onze dochter van 9 jaar. Voor een beginnende speler zorgt dat voor extra motivatie. Ze speelt door de gezellige lessen met veel plezier piano!

Leonie Na 1 week les

Didactisch Eigentijds Geduldig Gezellig
Iets meer dan een jaar krijg ik nu les van Bob. Ik ben begonnen als beginner en Bob heeft mij op een erg leuke manier kennis laten maken met het spelen van piano. Bob is geduldig, kan goed zijn instructies onder woorden brengen en heeft een dosis humor. Ik krijg veel vrijheid zodat piano spelen echt leuk voor mij blijft maar tegelijkertijd biedt hij me de juiste richtlijnen en structuur. Ik raad Bob dus zeker aan!

Koen

Bob Varekamp BV
Bob
(2)
Geduldig Gezellig Communicatief
Rotterdam
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Jajajaaa Bob hier!

Vandaag de dag ben ik actief achter de toetsen in verschillende bandprojecten. Daarnaast maak ik mijn eigen pianocomposities en geef ik les. Ik ben recentelijk afgestudeerd aan de popafdeling van het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en ben altijd bezig om mijn muzikale talent op meerdere gebieden in te zetten, zo ook in het lesgeven. Ik ben een docent die houdt van een goeie dosis humor. Naast hard studeren en nieuwe dingen leren is plezier maken voor mij echt een must. Ik denk dat zelfs de mate waarin humor het leerproces kan versnellen wordt onderschat! Ik hoop veel nieuwe leerlingen te inspireren die stuk voor stuk hun ei kwijt kunnen in de muziek en er voldoening en vooral plezier uit halen!

Pianoles & Muziektheorie

Ik geef inmiddels drie jaar les aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Naast het invallen voor collega’s ben ik vaste leerkracht bij verschillende muziekscholen in omgeving Rotterdam en geef ik aan huis één op één les.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Genre

Lekker swingen met een boogie-woogie stuk of juist een gevoelige pop-ballad leren spelen? Zowel pop en jazz als klassiek zijn genres waarin ik thuis ben.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Methode

Iedere leerling heeft zijn eigen leerroute en daar past dus ook een persoonlijke methode bij. De meeste leerlingen leren bij mij bladmuziek lezen en begrijpen maar het is meestal een onderdeel en geen hoofdzaak. Eerst je oren leren gebruiken is dan ook net zo belangrijk om te muziektaal beter te beheersen! Voor de kenners: Folk Dean, Hal Leonard & Thompson zijn methodes waar ik dingen uitpak om zo mijn eigen methode beter te maken.

 

 

Screen Shot 2022-04-25 at 14.02.10 Screen Shot 2022-04-25 at 14.02.10
819e85be-a586-4f5b-b586-90800baec120 819e85be-a586-4f5b-b586-90800baec120