Marijn van de Ven

Pianoles, Zangles, Songwriting

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (6)

Coachend
Marijn is een hele vriendelijke en geduldige pianodocent. Hij coacht je stap voor stap door moeilijke stukken heen, waardoor je meer kunt dan jezelf dacht.

Francien Na 113 weken les

Vriendelijk Deskundig Doelgericht Coachend Stiptheid
Heel vriendelijk en een duidelijk doel in de lessen. Relaxte houding en geduldig met de leerling. Focust vooral op noten lezen en notenschrift begrijpen en spelen.

Anoniem Na 1 week les

Thomas Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Merijn is een goede, rustige docent die alles goed uitlegt. Het is prettig om bij hem te oefenen met zingen.

Anoniem Na 16 weken les

Vriendelijk Inspirerend Ervaren

Angela Na 105 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Enthousiast Doelgericht
Ik heb al 5 jaar les bij Marijn en heb het altijd naar mijn zin gehad en veel geleerd!

Jürgen Na 110 weken les

Terug naar het overzicht
Marijn van de Ven MV
Marijn
(6)
Vriendelijk Deskundig Coachend

Adem, klank, volume en zinsbouw

Marijn van de Ven geeft pianoles en zangles. “Ik heb na mijn klassieke conservatoriumopleiding als zangdocent les gegeven op muziek- en basisscholen en aan verschillende jeugdtheateropleidingen. Naast een goede technische basis voor het zingen (adem, klank, volume, zinsbouw) werk ik aan verstaanbaarheid, theatraliteit en inleving.”

MG_1459_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472163130 MG_1459_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472163130

Niveau toch omhoog

“Klinkt dit je te hoogdravend en wil je gewoon voor je plezier zingen? Dat kan (geef ik je stiekem wat aanwijzingen zodat je niveau toch omhoog gaat). Ik overleg vooraf welke muziek we gaan zingen, zodat de keuze wat betreft toonbereik en moeilijkheidsgraad past bij jouw stem. Tijdens de lessen kom je in aanraking met diverse stijlen zoals klassiek, pop, liedjes of musical.”

Met alle tien vingers spelen

“Ik heb na mijn klassieke conservatoriumopleiding pianoles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen op verschillende niveaus. In een piano zit eigenlijk een heel orkest verstopt en in mijn lessen zul je dat gaan ontdekken: jij als dirigent van je tien orkestleden. Voor die ontdekkingsreis gebruik ik een aantal pianomethoden naast elkaar. Zo oefen je op verschillende manieren en leer je noten lezen, akkoorden opbouwen, met alle tien je vingers spelen en later zelfs uit het hoofd.” Marijn geeft muziekles in zijn thuisstudio aan de Delfgaauwstraat 10 in Rotterdam Liskwartier.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?