Mirjam van der Beek

Zangles, Pianoles, Harples, Groep - Muzikale vorming

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 20,00

Locaties

Thuisstudio Anjertuin, Bergschenhoek
mirjam-locatie.jpg mirjam-locatie.jpg
mirjam-2.jpg mirjam-2.jpg
Videoles

Reviews (9)

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Coachend Geduldig Doelgericht Gezellig
Hele fijne tips gekregen!

Anoniem Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Goed met kinderen Geduldig
Mijn dochter gaat met veel plezier naar Mirjam toe. Zij neemt de tijd om zaken uit te leggen en heeft een positieve benadering.

Anneloes Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk

Kenzo Na 1 week les

Vriendelijk Goed met kinderen Enthousiast
Mirjam is heel goed met de kinderen en ze geeft heel goed muziekles.. Mijn dochter gaat met plezier naar piano les bij Mirjam.. Ik raad iedereen aan bij Mirjam.

Hulya Na 1 week les

Mirjam is erg goed in lesgeven en omgaan met jonge kinderen. Ze is een zeer professionele leraar en kent veel muziekinstrumenten.

Ruby Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Didactisch Enthousiast Coachend Geduldig
Ik vind de lessen prettig en doelgericht. Ik ben met veel plezier bezig met de harp.

Jacob

Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Elaine

Vriendelijk Doelgerichtheid
Echt een topper

Mitch Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Didactisch Goed met kinderen Ervaren
Hele professionele docent geeft oprechte aandacht aan de leerling en speelt in opende behoefte van de deelnemers. Energ goed met kinderen!

Gona Na 1 week les

Mirjam  van der Beek MB
Mirjam
(9)
Vriendelijk Deskundig Enthousiast
Bergschenhoek
en 1 andere locatie
vanaf
€ 20,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Maak je dromen waar!

Voor vragen / het boeken van een proefles kun je gebruik maken van het contactformulier. 

Mirjam van der Beek is o.a. afgestudeerd als leraar basisonderwijs, gedragsspecialist bij de Master Special Education Needs, Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft de opleiding Adem, Stem en Boventonen tot stemdocent behaald in Antwerpen, heeft een vooropleiding aan de Nederlandse Musical Ensemble Academie gedaan, een cursus  Muziektheorie en heeft een studiotraining & performance training met succes afgerond aan de  Academie voor Lichte Muziek in Lelystad. Mirjam heeft een certificaat behaald bij de  Complete Vocal Technique Summercourse in Helsinki en als active deelnemer een Masterclass Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolyn gevolgd. Ze heeft haar certificaat als  Zangexpert behaald bij Zangexpress en hier verschillende nascholingscursussen gevolgd. Zij voltooide de opleiding  Teach Sing Kids waarbij de  Estill Voice Training System methode wordt toegepast voor kinderen. Zij heeft bij verschillende zangdocenten privé-zangles gevolgd, in diverse koren gezongen en in verscheidene musicals (hoofd-)rollen vertolkt. Als muziekdocent heeft ze ervaring met lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, het basisonderwijs, de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en bij verschillende muziekscholen als pianodocent. Vanaf eind mei zal Mirjam van der Beek les gaan geven onder de schooltijden en buiten de schoolvakanties.

Mirjam pianoles.jpeg Mirjam pianoles.jpeg

Zangles

Tijdens de zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken. Voor de zangles bereid je zelf een eigen gekozen liedje voor. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Tijdens de zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken. De lessen vinden plaats in een geluidsdichte studio waar je jouw resultaten ook kunt opnemen. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Pianoles

Bij de pianolessen voor beginners, wordt er voor kinderen die nog niet kunnen lezen en mensen met een verstandelijke beperking, gewerkt met de kleurenmethode. Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde bladmuziek. In de piano wordt een kleurenlegger geplaatst. De kleuren op de toetsen corresponderen met de bladmuziek, waardoor leerlingen op eenvoudige wijze liedjes kunnen leren. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Voor kinderen en volwassenen die al kunnen lezen wordt er gewerkt met een pianomethode waarbij stap voor stap het noten lezen wordt aangeleerd. Leerlingen kunnen aan het einde van de methode eenvoudige akkoordbegeleidingen spelen. De methode krijg je gratis toegestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Mirjam thuisstudio.jpeg Mirjam thuisstudio.jpeg
Mirjam harples.jpeg Mirjam harples.jpeg

Harples

In de lessen HARP voor beginners leren leerlingen stap voor stap noten lezen en liedjes spelen. Zij krijgen les op een haakjesharp. Voor jonge leerlingen is er een kleine Pakistaanse haakjesharp aanwezig. Volwassen leerlingen krijgen les op de Salvi Egan haakjesharp. De methode krijgen leerlingen gratis thuisgestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom! Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Groep - Muzikale vorming

Muziek voor Ouder & Kind (0-3 jaar)

Muziek voor ouder en kind (0-3 jaar). Maak kennis met diverse wereldmuziekinstrumenten en ontdek samen spelenderwijs de leukste liedjes! De lessen vinden plaats aan de Anjertuin 12, Bergschenhoek.   We werken samen aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden van je kind, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.  Mirjam geeft de lessen samen met haar dochtertje Cheyenne. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.