Mirjam van der Beek

Pianoles, zangles en harples in Lansingerland

Maak je dromen waar!

Mijn vader had vroeger zijn eigen kinderkoor, waar ik lid van was als kind. Zo heb ik al jong leren zingen. Mijn grote droom was zangeres worden. Ik heb daarom diverse zang- en muziekopleidingen gevolgd en geef nu les aan zowel kinderen als volwassenen.  Ik wil mijn cursisten het volgende meegeven: “maak je dromen waar! Het maakt niet uit hoe jong/oud je bent, waar een wil is is een weg!” Ik vind het heel leuk om mijn lessen op het individu aan te passen. Voor de zanglessen heb ik mij gespecialiseerd in de methode Complete Vocal Technique (CVT).

Zangles

Tijdens de zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken. De lessen vinden plaats in een geluidsdichte studio waar je jouw resultaten ook kunt opnemen.

Pianoles voor beginners

Bij de pianolessen voor beginners, wordt er voor kinderen die nog niet kunnen lezen en mensen met een verstandelijke beperking, gewerkt met de kleurenmethode. Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde bladmuziek. In de piano wordt een kleurenlegger geplaatst. De kleuren op de toetsen corresponderen met de bladmuziek, waardoor leerlingen op eenvoudige wijze liedjes kunnen leren. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Voor kinderen en volwassenen die al kunnen lezen wordt er gewerkt met een pianomethode waarbij stap voor stap het noten lezen wordt aangeleerd. Leerlingen kunnen aan het einde van de methode eenvoudige akkoordbegeleidingen spelen. De methode krijg je gratis toegestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen.

Harp voor beginners

In de lessen HARP voor beginners leren leerlingen stap voor stap noten lezen en liedjes spelen. Zij krijgen les op een haakjesharp. Voor jonge leerlingen is er een kleine Pakistaanse haakjesharp aanwezig. Volwassen leerlingen krijgen les op de Salvi Egan haakjesharp. De methode krijgen leerlingen gratis thuisgestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom!

Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Mirjam

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.