Mirjam van der Beek

Pianoles, zangles, harples en groep - muzikale vorming in Lansingerland en via videoles

Voor vragen / het boeken van een proefles kun je gebruik maken van het contactformulier.

Maak je dromen waar!

Mirjam van der Beek is o.a. afgestudeerd als leraar basisonderwijs, gedragsspecialist bij de  Master Special Education Needs, Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs, heeft de opleiding  Adem, Stem en Boventonen tot  stemdocent behaald in Antwerpen, heeft een vooropleiding aan de  Nederlandse Musical Ensemble Academie gedaan, een cursus  Muziektheorie en heeft een studiotraining & performance training met succes afgerond aan de  Academie voor Lichte Muziek in Lelystad. Mirjam heeft een certificaat behaald bij de  Complete Vocal Technique Summercourse in  Helsinki en als active deelnemer een  Masterclass Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolyn gevolgd. Ze heeft haar certificaat als  Zangexpert behaald bij Zangexpress en hier verschillende nascholingscursussen gevolgd. Zij voltooide de opleiding  Teach Sing Kids waarbij de  Estill Voice Training System methode wordt toegepast voor kinderen.  Zij heeft bij verschillende zangdocenten privé-zangles gevolgd, in diverse koren gezongen en in verscheidene musicals (hoofd-)rollen vertolkt.  Als muziekdocent heeft ze ervaring met lesgeven in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, het basisonderwijs, de buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en bij verschillende muziekscholen als pianodocent.

Zangles

Tijdens de zangles krijg je de basisbeginselen van het zingen aangeleerd, werk je onder vakkundige begeleiding aan jouw zangtechniek, tekstinterpretatie, gehoortraining, het vergroten van jouw stembereik en het uitkiezen & zingen van repertoire dat je goed ligt. Je krijgt les volgens de methode Complete Vocal Technique (CVT). Leerlingen mogen zelf het repertoire kiezen waar zij aan willen werken. De lessen vinden plaats in een geluidsdichte studio waar je jouw resultaten ook kunt opnemen. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Pianoles voor beginners

Bij de pianolessen voor beginners, wordt er voor kinderen die nog niet kunnen lezen en mensen met een verstandelijke beperking, gewerkt met de kleurenmethode. Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde bladmuziek. In de piano wordt een kleurenlegger geplaatst. De kleuren op de toetsen corresponderen met de bladmuziek, waardoor leerlingen op eenvoudige wijze liedjes kunnen leren. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Voor kinderen en volwassenen die al kunnen lezen wordt er gewerkt met een pianomethode waarbij stap voor stap het noten lezen wordt aangeleerd. Leerlingen kunnen aan het einde van de methode eenvoudige akkoordbegeleidingen spelen. De methode krijg je gratis toegestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Harp voor beginners

In de lessen HARP voor beginners leren leerlingen stap voor stap noten lezen en liedjes spelen. Zij krijgen les op een haakjesharp. Voor jonge leerlingen is er een kleine Pakistaanse haakjesharp aanwezig. Volwassen leerlingen krijgen les op de Salvi Egan haakjesharp. De methode krijgen leerlingen gratis thuisgestuurd door de docent. Het is fijn als leerlingen de methode uitgeprint meenemen naar de les met een schriftje voor aantekeningen. Leerlingen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom! Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Muziek voor Ouder & Kind (0-3 jaar)

Muziek voor ouder en kind (0-3 jaar). Maak kennis met diverse wereldmuziekinstrumenten en ontdek samen spelenderwijs de leukste liedjes! De lessen vinden plaats aan de Anjertuin 12, Bergschenhoek.   We werken samen aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden van je kind, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.  Mirjam geeft de lessen samen met haar dochtertje Cheyenne. Bij Mirjam kunnen alleen prepaid lessen gevolgd worden. Abonnement is niet mogelijk.

Voor vragen / het boeken van een proefles kun je gebruik maken van het contactformulier. Mirjam van der Beek is dagelijks beschikbaar. In mailoverleg kan een afspraak worden ingepland. Vervolgens zal zij de besproken datum voor u open stellen op de website zodat u de afspraak kunt boeken.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Mirjam

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.