Virtuoos met
88 toetsen
aan de slag

Pianoles Almere

Pianoles Almere

Pianoles Almere bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel spelen op de piano? 🎹 Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en niveaus.

Pianoles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle pianodocenten
in de omgeving van Almere
Bekijk de docenten

Piano leren spelen

Je bent welkom voor de pianoles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze pianodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

MG_3700_Willem-de-Kam-e1528472237786.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij pianoles? Tijdens een proefles piano informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Pianodocenten in Almere

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Almere. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

73 resultaten in Almere, Flevoland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de pianodocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

MG_1459_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472163130.jpg MG_0307_WEB_Willem-de-Kam-1-e1528472123589.jpg