Pepijn Streng

Celloles, Compositieles, Muziektheorie, Blokfluitles, Pianoles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Thuisstudio Studio 020, Amsterdam
Videoles

Reviews (3)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Coachend Geduldig
As a student of Pepijn Streng, I have had a truly enriching experience learning to play the recorder. He has a calm and patient approach to instruction, turning my mistakes into valuable opportunities for growth. This has allowed me to learn without fear of failure, fostering a strong sense of confidence in my abilities. He actively adapts the lesson to fit my needs, guiding me through challenges with care and understanding. By allowing me to have input in the direction of our lessons, he has made learning a truly collaborative experience. I wholeheartedly recommend Pepijn to anyone seeking a skilled and compassionate music teacher who is dedicated to his students' success.

Rudy Na 9 weken les

Inspirerend Deskundig
was top!

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Ervaren Gezellig
Heel leuk!

Sophie Na 1 week les

Pepijn Streng PS
Pepijn
(3)
Deskundig Communicatief Vriendelijk
Amsterdam
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Al vanaf mijn zesde ben ik met muziek bezig: Eerst blokfluit, later ook cello, piano, en basgitaar.  Al vroeg besloot ik om te gaan componeren. Ik begon met het voorbereidend jaar en daarna de bachelor van de studie compositie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarna ben ik naar Birmingham gegaan om mijn studie voort te zetten, waarbij ik naast het componeren ook veel bezig geweest ben met het onderzoeken van de rol van de tijd in muziek.

FotoAlleenAlleen FotoAlleenAlleen
PhotoDiesIraeNEON PhotoDiesIraeNEON

Compositie

Wil je leren zelf muziek te schrijven? Of ben je al bezig met muziek te schrijven, en wil je graag begeleiding of feedback hierin? Dan kan ik je hierbij helpen!

Ik ben afgestudeerd componist aan het Conservatorium van Amsterdam (Bachelor) en het Royal Birmingham Conservatoire (Master). Ik heb veel ervaring met schrijven voor soloinstrumenten, ensembles, koren en orkesten, en elektronica.

We kunnen de basisprincipes bespreken als je net begint met componeren of dat van plan bent. Als je al langer bezig bent zullen we ons toespitsen op de muziek die jij maakt en die bespreken.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziektheorie

Wil je meer leren over wat er achter klassieke muziek zit? Nu heb je de kans om muziek te leren bekijken door de ogen van een componist. We kunnen beginnen met de basisprincipes van harmonie, contrapunt, en ritme – altijd aan de hand van voorbeelden van bekende componisten. Maar ik vind het ook leuk om één stuk op zichzelf te analyseren, in al zijn facetten en in zijn historische context, en er zo achter te komen wat het bijzondere aan dat specifieke stuk is.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Blokfluit/Piano

Ik ben geoefend blokfluitist en pianist. Als je net begint met muziek, kan ik je via de blokfluit of de piano helpen wegwijs hierin te worden.  Zodra je verder komt, zullen de lessen meer overgaan in compositie of theorielessen.