Geef ruimte
aan je innerlijke
Bob Dylan

Songwriting Groningen

Songwriting Groningen

Songwriting Groningen bij School of Music. Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en uitvoeren? Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag onder leiding van een ervaren docent. 

Bekijk de songwritingdocenten dreamstimemedium_17663240.jpg

Liedjes schrijven

Je kunt bij ons terecht voor songwriting als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze songwritingdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een songwriting. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je songwriting? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een songwritingdocent in Groningen

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Groningen. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze songwritingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Songwritingdocenten in Groningen

48 resultaten in Groningen, Groningen