Geef ruimte
aan je innerlijke
Bob Dylan

Songwriting Kortenhoef

Songwriting Kortenhoef bij School of Music. Hoe leuk is het om je eigen muziek van begin tot eind te kunnen schrijven en uitvoeren? Heb jij dit altijd al willen doen of schrijf je vaker songs maar kun je wel wat advies gebruiken? In de cursus songwriting ga je hiermee aan de slag onder leiding van een ervaren docent.

Bekijk de songwritingdocenten

Liedjes schrijven

Je kunt bij ons terecht voor songwriting als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze songwritingdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze songwritingsen geldt 1 maand opzegtermijn.

Vind een songwritingdocent in Kortenhoef

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Kortenhoef. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze songwritingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

0 resultaten

Schrijf je in voor de wachtlijst of neem online songwriting

Op dit moment hebben we helaas geen opties in jouw buurt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan sturen we je een mail zodra er weer aanbod is. Wil je online videoles? Bekijk hier de docenten die dit aanbieden.

We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.