Laat
je stem
voor je spreken

Zangles Wageningen

Zangles Wageningen

Zangles Wageningen bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Boek je proefles nu!

Bekijk de zangdocenten Voorspeeldag, meisje zingt in microfoon

Beter leren zingen

Je kunt bij ons terecht voor zangles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze zangdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Zingende man met microfoon

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een zang. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je zang? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Zingende vrouw met microfoon

Vind een zangdocent in Wageningen

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Wageningen. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze zangdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze zangdocenten in Wageningen

49 resultaten in Wageningen, Gelderland (Bekijk alle filters)