Simoon de Wit

Songwriting, Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Terug naar het overzicht
Simoon de Wit SW
Simoon

Wie ben ik?

Zangles+ in centrum TilburgMijn naam is Simoon de Wit, professioneel zangeres en songwriter afgestudeerd op de Herman Brood Academie en de Nederlandse Pop Academie. Momenteel breng ik muziek uit onder de artiestennaam Anna Simone. Vanaf mijn 18e breng ik al platen uit, het liefste schrijf & zing ik op drum and bass maar ik heb ook veel andere genres op mijn naam staan! Zo werkte ik o.a. met Outblast & Korsakoff aan een hardcore anthem, zong op diverse EDM tracks, en werkte met RZA van de Wu Tang Clan aan een hiphop plaat.Toen ik 11 was begon mijn passie voor zingen. Tijdens mijn middelbareschooltijd ging ik naar zangles en logopedie, want ik werd hees en had vaak pijn aan mijn stem. Toen ik net 17 was begon mijn avontuur op mijn eerste muziek opleiding op de NPAC. Vanaf toen begon mijn reis naar het leven van muziek!

In mijn zanglessen geef ik graag aandacht aan het ontdekken van jouw unieke authentieke stem en gezond stemgebruik voor meer controle en groei!Naast muziek maken en lesgeven heb ik ook een achtergrond in energetische methodes rondom stembevrijding en heling van lichaam en geest. In de Zangles+ is er ruimte om meer te ontdekken met jouw stem dan alleen stemtechniek en een lied goed leren zingen. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten! Wil je meer weten over de zangles, lees dan verder over Zangles+

Portret Healing Sparks Zangles+ zonder zoutlamp 2

Zangles+ in Tilburg en Nijmegen

Reguliere zangles plus een beetje extra!

Heb jij altijd al beter willen leren zingen?Die ene moeilijke song kunnen zingen, of van je heesheid of spanning in je keel afkomen? Kom dan langs voor een proefles en ervaar hoe je binnen een half uur al meer controle hebt over jouw stem!

Zangles + is gevuld met tips, tools en technieken om beter te leren zingen, plus een beetje extra! De zangles is gevuld met een goede basis zangtechniek, ik werk met CVT – Complete Vocal Technique. Ook werken we o.a. aan interpretatie, podium presentatie en het ontdekken van jouw eigen sound. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met het gebruiken van energetische oefeningen zodat je vanuit een vrij en licht gevoel kan zingen met jouw unieke stem.

Naast mijn ervaring als professionele zangcoach ben ik geschoold in het werken met diverse energetische methodes qua energie werk en het geven van helingen. Energetische oefeningen kunnen jou helpen om lichter en vrijer te zingen, oplossen of verlichten van stemblokkades of trauma’s rondom je stem. In de Access Your Voice sessies richten we ons volledig op deze onderwerpen, en in de normale zangles(+) kunnen we daarmee kennismaken.

DSC02753GG

Zangles en songwriting

– In de Zangles + ligt de focus vooral op zangtechniek en het verbeteren van de songs die jij wilt zingen.– Denk je dat je niet kan zingen? Iedereen is welkom op les, kom langs en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw stem!– De les duurt 30 minuten– Leeftijd vanaf 11 jaar (ben je jonger, neem even contact met me op, dan kijken we of een proefles mogelijk is)

Zangles+ in Nijmegen is op de dinsdag (locatie Muziekopmaat)

Zangles+ in Tilburg is op woensdag en donderdag

Ontdek jouw sound met gemak, plezier en magie!Lijkt dit jou helemaal te gek? Boek nu een proefles!

(neem een song mee waar je graag aan wil werken)

DSC02724GG

Stuur een bericht