LAAT JE STOKKEN HET WERK DOEN

in Nederland

Drumdocent

Ben je op zoek naar een drumdocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van drumdocenten. Overweeg je te starten met drumles ? Wij bieden drumlessen aan voor cursisten met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de drumles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze drumdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke voorkeuren.

Onze drumdocenten

Zoek je een drumlesleraar of drumleslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 14 docenten.

10 van 14 docenten
Federica bij Thuisstudio Nieuwe Binnenweg
Drumles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Nello bij Locatie Keilestraat
(1 review)
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Elvis bij Locatie de Frikandel
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Henri bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
George bij Locatie Capelseweg
(2 reviews)
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Javier bij Thuisstudio Van Eversdijckstraat
Drumles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Erwin bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2 reviews)
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Nello bij Locatie Capelseweg
(1 review)
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Luis bij Locatie Keilestraat
Drumles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 14 drumdocenten

Drums leren spelen bij School of Music

Onze drumlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren drumdocenten die jou graag helpen om de drums (nog) beter te beheersen. Veel van onze drumdocenten zijn tevens actief als uitvoerend artiest. Jullie bepalen samen hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen wensen en niveau drums spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen drumlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen. Telkens blijkt weer dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, gezelligheid, aanmoediging en technische deskundigheid van de drumdocenten.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij drumles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een drumstel. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze drumdocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles drums. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid en tijden zien en direct een proefles drums boeken.

Leslocaties drumles