Waan je in een andere wereld

in Rotterdam Noord

Celloles Noord

Celloles Rotterdam Noord bij School of Music. Zou je graag celloles volgen in Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze cellolessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Hierbij gebruiken onze cellodocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze cellodocenten in Noord

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
(2)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.2 km
bekijk
Laura bij Thuisstudio Zwetstraat
(1)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18.1 km
bekijk
Bekijk alle 2 cellodocenten in Noord

Onze cellolessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren cellodocenten (in Rotterdam Noord) die jou graag helpen om de cello (nog) beter te beheersen. Cellolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Veel van onze cellodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je cello? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een cello. Boek nu online je proefles cello in Rotterdam Noord. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties celloles in Noord