Iedereen een fijne zondag bezorgen met je trompet

in Nederland

Trompetdocent

Ben je op zoek naar een trompetdocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van trompetdocenten. Wil je graag beter trompet kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen? Wij bieden trompetlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor trompetles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze trompetdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze trompetdocenten

Zoek je een trompetleraar of trompetlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Yiannis bij Locatie Burgemeester Meineszplein
(2)
English
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Mac bij Thuisstudio Klaproosveld
(1)
Privéles
Trompetles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 2 trompetdocenten

Trompet leren spelen bij School of Music

Onze trompetlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren trompetdocenten die jou graag helpen om de trompet (nog) beter te beheersen. Trompetlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze trompetdocenten zijn tevens actief als uitvoerend performer. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Telkens blijkt weer dat leerlingen heel erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze trompetdocenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trompet. Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij trompetles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trompetdocenten. Boek direct je proefles trompet online. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties trompetles