Verschuif je mogelijkheden met koper

in Nederland

Trombonedocent

Op zoek naar een trombonedocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van trombonedocenten. Overweeg je te starten met tromboneles voor je kind of jezelf? Wij bieden trombonelessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de tromboneles als beginner of gevorderde. We werken met gedreven docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren trombonedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze trombonedocenten

Zoek je een tromboneleraar of trombonelerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Yiannis

(5)
Didactisch
Deskundig
Enthousiast
Locatie Burgemeester Meineszplein
vanaf€ 22,75per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Burgemeester Meineszplein
vanaf€ 22,75per 30 min.
Trombonist Yiannis Marinos (also written as Ioannis) started studying music at the age of 8 in the local brass band of Zakynthos (Ionian Greek island). Three years later he moved to…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Mac

(3)
Vriendelijk
Deskundig
Locatie Capelseweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Privéles aan huis
Locatie Capelseweg
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba)…
Bekijk profiel
Tromboneles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 trombonedocenten

Trombone leren spelen bij School of Music

Onze trombonelessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren trombonedocenten die jou graag helpen om de trombone (nog) beter te beheersen. Trombone spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen trombonelessen je goed helpen om met een vast ritme te blijven oefenen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, gezelligheid, aanmoediging en technische deskundigheid van de trombonedocenten. Veel van onze docenten zijn tevens actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Wil je het hele jaar door instromen? Geen probleem. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn. Tijdens een proefles trombone informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij tromboneles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jou verder helpt. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trombonedocenten. Boek snel online je proefles trombone. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in onze proeflesplanner.