Discover your sound

Online muzieklessen

Tromboneles online

Het is mogelijk om online tromboneles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook trombonelessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Je kunt bij ons terecht voor tromboneles als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online trombonedocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp
  4. Volg de proefles vanuit huis

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trombone. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je trombone? Laat het weten tijdens de proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Boek meteen je proefles

Boek meteen online je proefles trombone! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles trombone boeken. Uiteraard is het handig om een goede webcam of smartphone/tablet te hebben. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale tromboneles?

We bieden natuurlijk ook trombonelessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.