Discover your sound

Online muzieklessen

Tromboneles online

Het is mogelijk om online tromboneles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook trombonelessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Je kunt bij ons terecht voor tromboneles als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online trombonedocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Klik onderaan deze pagina op een docent voor meer informatie.
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt.
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp.
  4. Volg de proefles online vanuit huis.

Op welke manier worden de online trombonelessen gegeven?

De door jou gekozen docent bepaalt zelf het platform waarop deze trombonelessen plaats vinden. Veelal worden stabiele en goedwerkende opties gebruikt zoals: Zoom, Facetime, Whatsapp en Google Meet. Hiermee kan je met de meeste apparaten en computers videobellen.

Werkt een online les net zo goed als een fysieke les?

Er zijn bepaalde zaken die belangrijk zijn bij het volgen van online trombonelessen: Voor goed beeld en geluid heb je een goede internetverbinding nodig. Als je werkt met een laptop is een bekabelde aansluiting beter dan wifi. Maak je gebruik van wifi, zorg dan dat je niet te ver van je wifi-router af zit voor het beste signaal. Daarnaast is goed geluid een belangrijk aspect. Zorg dat je een koptelefoon of oordopjes gebruikt, zodat het geluid niet onnodig gaat rondzingen.

Zijn online trombonelessen geschikt voor mij?

We nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Boek meteen online je proefles trombone! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles trombone boeken. Boek vandaag nog een muziekles online! De meeste proeflessen zijn al te boeken vanaf 10 euro.

Op zoek naar normale tromboneles?

We bieden natuurlijk ook trombonelessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.