Verschuif je
mogelijkheden
met koper

Tromboneles Utrecht

Tromboneles Utrecht

Tromboneles Utrecht bij School of Music. Trombone is een leuk en uitdagend instrument voor iedereen die van power en uitdagende melodieën houdt! Tromboneles is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Je kunt starten als beginner of als gevorderde.

Tromboneles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle trombonedocenten
in de omgeving van Utrecht
Bekijk de docenten

Trombone leren spelen

Je bent welkom voor de tromboneles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze trombonedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij tromboneles? Tijdens een proefles trombone informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Trombonedocenten in Utrecht

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Utrecht. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

4 resultaten in Utrecht, Utrecht

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de trombonedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.