Verschuif je
mogelijkheden
met koper

Tromboneles Amsterdam

Tromboneles Amsterdam

Tromboneles Amsterdam bij School of Music. Trombone is een leuk en uitdagend instrument voor iedereen die van power en uitdagende melodieën houdt! Tromboneles is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Je kunt starten als beginner of als gevorderde.

Tromboneles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle trombonedocenten
in de omgeving van Amsterdam
Bekijk de docenten

Trombone leren spelen

Onze trombonelessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze trombonedocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een trombone. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je trombone? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Trombonedocenten in Amsterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Amsterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

4 resultaten in Amsterdam, Noord-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze trombonedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.