Virtuoos met 88 toetsen in de weer

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Pianoles Capelle a/d IJssel

Pianoles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Wil jij de sterren van de hemel pingelen op de piano? Overweeg je te starten met pianoles of wil je pianoles voor je kind aanvragen? Onze pianolessen zijn afgestemd op alle leeftijden en stijlen.

Zou je graag pianoles volgen in of rondom Capelle a/d IJssel op één van onze leslocaties? Wij bieden pianolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Onze pianodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze pianolessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren pianodocenten (in Capelle a/d IJssel) die jou graag helpen om de piano (nog) beter te beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. 

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Pianolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Tijdens een proefles piano informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles piano in Capelle a/d IJssel. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Pianoles in Capelle a/d IJssel

Onze pianodocenten in Capelle a/d IJssel

Manuel Blesgraaf geeft pianoles en keyboardles. Hij is in 2014 afgestudeerd aan de Popafdeling van Codarts (Rotterdams Conservatorium) waar hij 4 jaar...
Andreas Kunstein heeft compositie en klassiek piano gestudeerd aan de Folkwanghochschule in Essen en bij Codarts in Rotterdam. Andreas geeft piano-...
Voor Juliana staat het plezier hebben tijdens de muziekles centraal. De lessen worden op elke leerling aangepast, afhankelijk van zijn/haar muzikale...
gitaarles
Annelie studeerde in 2011 af als toetsenist aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. Ze speelt en zingt bij o.a. Eefje de Visser en maakt haar eigen muziek...
gitaarles