Laat je stem voor je spreken

Zangles

Beter leren zingen

Lijkt het jou geweldig om meer te doen met je stem, maar heb je het gevoel dat je te weinig bereik hebt? Wordt je snel hees als je zingt? Vind je het lastig om ontspannen voor publiek te zingen? Voor onze zangdocenten zijn dit herkenbare thema’s. Tijdens onze zanglessen kan je hiermee aan de slag. Uiteraard kan je ook terecht als gevorderde zanger. Tijdens je eerste les maak je kennis met de docent en bespreek je waar je aan kunt werken.

Onze zangdocenten

Zoek je een zangleraar of zanglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 28 docenten.

6 van 28 docenten
Natalia bij Locatie Pieter de Hoochweg
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Roberto bij Thuisstudio Boegstraat
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Gonçalo bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(4 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Sietske bij Locatie Capelseweg
(3 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Natalia bij Locatie Kruisplein
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Meg bij Thuisstudio Dordtselaan
(2 reviews)
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 28 docenten
Zangeres

Zangles afgestemd op jouw behoefte

Onze docenten hebben uiteenlopende achtergronden. Je kunt daardoor altijd een docent vinden met de juiste stijl en ervaring. Onze docenten kunnen je helpen om beter te leren zingen of dit nu is voor jezelf, voor een bruiloft of om toegelaten te worden tot een muziekopleiding. Naast zangles voor volwassenen kunnen kinderen ook bij ons terecht. Wil je zangles voor je kind uitproberen om te kijken hoe het bevalt, maak dan een afspraak voor een proefles.

Starten met zangles

Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze leslocaties? Onze zanglessen worden gegeven op diverse locatie in de regio in thuisstudio’s en openbare leslocaties. Je kunt voor zangles terecht als beginner of gevorderde. Weet je al een nummer die je graag beter zou leren zingen? Geef het door bij je afspraak of neem het mee naar de proefles. Je kunt je afspraak direct online boeken!

Boek direct een zangles

Leslocaties zangles