Zonnige ritmes met conga‘s bongo en timbales

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Latin percussieles Rotterdam

Latin percussieles Rotterdam bij School of Music. Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.

Lijkt het je leuk om te starten met latin percussieles of wil je latin percussieles voor je kind aanvragen in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden latin percussielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor latin percussieles als beginner of gevorderde.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze latin percussiedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze latin percussielessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren latin percussiedocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de latin percussie (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze latin percussielessen geldt 1 maand opzegtermijn. Latin percussie spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen latin percussielessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een latin percussie.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles latin percussie online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Latin percussieles in Rotterdam

Onze latin percussiedocenten in Rotterdam

Ontdek bij Yannick de ritmes uit Latijns Amerika op Conga’s, Bongo en Timbales! Yannick van ter Beek is een allround percussionist afgestudeerd...
percussieles
Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde...
percussieles