Discover your sound

Online muzieklessen

Latin percussieles online

Het is mogelijk om online latin percussieles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook latin percussielessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Onze lessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten.

Bekijk de online latin percussiedocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Tijdens een proefles latin percussie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij latin percussieles? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vraag direct een proefles aan

Boek meteen je proefles online! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles boeken. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale latin percussieles?

We bieden natuurlijk ook latin percussielessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.