Zonnige ritmes met conga‘s bongo en timbales

in Rotterdam

Latin percussieles Rotterdam

Latin percussieles Rotterdam bij School of Music. Lijkt het je leuk om latin percussieles te volgen op één van onze leslocaties in of in de omgeving van Rotterdam? Wij bieden latin percussielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor latin percussieles als beginner of gevorderde.We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze latin percussiedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze latin percussiedocenten in Rotterdam

Zoek je een latin percussieleraar of latin percussielerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 0 resultaten.

0 van 0 resultaten Bekijk alle 0 latin percussiedocenten in Rotterdam

Onder leiding van een enthousiaste latin percussiedocent kan je in Rotterdam aan de slag om de latin percussie beter te leren beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze latin percussiedocenten. Latin percussielessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Latin percussie leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze latin percussielessen geldt één maand opzegtermijn.De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een latin percussie. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze latin percussiedocenten. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je latin percussie? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles latin percussie in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.