Zonnige ritmes met conga‘s bongo en timbales

in Nederland

Latin percussiedocent

Ben je op zoek naar een latin percussiedocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van latin percussiedocenten. Zou je graag latin percussieles volgen op één van onze locaties? Wij bieden latin percussielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor latin percussieles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze ervaren latin percussiedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze latin percussiedocenten

Zoek je een latin percussieleraar of latin percussielerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Saulo

English
Privéles
Thuisstudio Mathenesserlaan
vanaf € 19 per 30 min.
Thuisstudio Mathenesserlaan
vanaf € 19 per 30 min.
At twelve years old, I started playing percussion in a south-Brazilian folk dance ensemble. Five years later, I was invited by the senior singer and guitarist José Damião, to perform…
Bekijk profiel
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Lauriane

(2)
Privéles
Thuisstudio Zwart Janstraat
vanaf € 19 per 30 min.
Thuisstudio Zwart Janstraat
vanaf € 19 per 30 min.
Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde begon ze met piano…
Bekijk profiel
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 latin percussiedocenten

Latin percussie leren spelen bij School of Music

Onder leiding van een professionele docent kan je aan de slag om de latin percussie beter te leren beheersen. Veel van onze latin percussiedocenten zijn ook actief als uitvoerend performer. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Telkens blijkt weer dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, gezelligheid, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Latin percussielessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij latin percussieles? Neem het mee naar je proefles, samen stellen jullie dan een plan op om de muziek te spelen die jou verder helpt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een latin percussie. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze latin percussiedocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles latin percussie boeken.