Zonnige ritmes
met conga‘s
bongo en timbales

Latin percussieles Rotterdam

Latin percussieles Rotterdam

Latin percussieles Rotterdam bij School of Music. Latin percussieles is voor iedereen die houdt van Latijns Amerikaanse muziek, subtiele swingende ritmes en slagwerk! In de latin percussieles leer je om het beste geluid uit je instrument te halen.

Latin percussieles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle latin percussiedocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Latin percussie leren spelen

Onze latin percussielessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze latin percussiedocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een latin percussie. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je latin percussie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Latin percussiedocenten in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

6 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze latin percussiedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.