Lorenza Kok

Zangles, Songwriting

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Videoles

Reviews (1)

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast

Anoniem Na 1 week les

Lorenza Kok LK
Lorenza
(1)
Communicatief Vriendelijk Deskundig
Videoles
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Over mij

Hi! Ik ben Lorenza, 21 jaar. Ik ben zangeres & songwrit(st)er en ik studeer zang aan het conservatorium in Haarlem. Toen ik 7 was begon ik in musicals, ik vond dat het leukste wat er was. Met de tijd begon ik steeds meer te focussen op andere genres; zoals popmuziek een jazz-nummers. Dat ik dit ook leuk vond bleek al snel toen ik eigen (pop-)nummers ging schrijven en ging zingen in verschillende bandjes. Ook op mijn studie zing ik veel verschillende genres. Super leuk, want hierdoor ben ik breed georiënteerd.

Mijn eigen muziek is voornamelijk Nederlands. Ik probeer mijn eigen muziek te kenmerken doormiddel van doordringende teksten en een combinatie van akoestische instrumenten met elektronische invloeden. Ik kenmerk me als zangeres specifiek door mijn heldere, doorleefde stem en mijn goede zangtechniek.

2cc36268-9d86-4f73-b4bd-690174b01ce3 2cc36268-9d86-4f73-b4bd-690174b01ce3
IMG_7046 IMG_7046

Stemactrice/sessiemuzikant

Ik werk als stemactrice/zangeres voor verschillende films en series bij onder andere Disney, Netflix, Zapp, e.d.. Ik zit hiermee dus vaak in de studio en spreek en/of zing dan liedjes in. Ook doe ik geregeld writerscamps voor verschillende artiesten. Je schrijft dan muziek voor een artiest, hier leer ik altijd ontzettend veel van.

Tijdens mijn studie leer ik iedere dag weer meer over (en van) muziek. Ik vind het fantastisch om te blijven leren, en ik vind het bijna nog leuker om mijn kennis over te dragen aan anderen! Dat is dan ook mijn doel tijdens de lessen!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziek horen van mij?

Op mijn Instagram (@lorenzakok) vind je verschillende zangfilmpjes!

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Zanglessen

Voor mij staat plezier in zingen altijd voorop! Na kort inzingen starten we de les met werken aan een door jou uitgekozen lied. Ik kan je begeleiden op piano, of jij kunt meezingen met een karaokeband! We gaan op zoek naar wat jij kunt met je stem en hoe je deze het beste kunt gebruiken… Als je specifieke vragen hebt over een nummer gaan we daarmee aan de slag, als je dat niet hebt, haak ik in op wat ik hoor!

We kunnen in de lessen werken aan timing, intonatie, improvisatie, algemene techniek, interpretatie, opbouw van een nummer, noem maar op! Ik heb een legioen aan zangoefeningen klaarliggen die jou kunnen helpen om een bepaalde techniek of vaardigheid beter onder de knie te krijgen.

Als je er interesse in hebt breng ik je ook graag basis van de muziek ook bij! Het kan een magisch gevoel zijn om te begrijpen wát je precies doet en hoe een nummer in elkaar zit! Ik help je met dingen als; wat is een toonladder nou precies? Hoe tel je een nummer goed af? In welke toonsoort staat mijn nummer? Wat is een akkoord? Mocht je het leuk vinden om de basis te leren over bladmuziek kan ik je daar zeker ook bij helpen.

IMG_6200 IMG_6200
3C2DD916-3B94-4297-88EF-76E7C1CDFA92 3C2DD916-3B94-4297-88EF-76E7C1CDFA92

Songwriting

Altijd al je eigen muziek willen schrijven maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb jij een liedje klaarliggen maar wil je daar graag feedback op? Dat kan! Ik heb een heleboel handige tips&tricks voor het schrijven van je muziek, en ik kan altijd meedenken met wat een nummer nog mist of wat er eventueel beter kan. Neem je stukken vooral mee naar de zanglessen of plan hiervoor een aparte songwritingles in!