Annegreeth Brandsma

Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,50

Locaties

Thuisstudio Ieplaan, Den Haag
Videoles

Reviews (11)

Communicatief Vriendelijk Inspirerend Coachend Enthousiast Gezellig Doelgericht
Top

Doris Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Enthousiast Inspirerend Ervaren
Annegreeth is een leuke en spontane docente. Prettige energie en passie voor muziek en zingen. Ik heb een onwijs leuke proefles gehad waarbij we eerst hebben stil gestaan bij wat er allemaal komt kijken bij zingen en waar je aan kun werken (overview van de theorie). Daarna hebben we een aantal oefeningen gedaan en heb ik een zelf meegebracht nummer gezongen waarbij ik tips kreeg van Annegreeth.

Isa Na 1 week les

Vriendelijk Doelgericht Stipt
Was een fijne proefles, met een heldere uitleg van de gebieden waarop ik kan doorgroeien. Je kan zelf je eigen doelen stellen, dus hierdoor heb je veel invloed op de lessen.

Margriet Na 1 week les

Deskundig Vriendelijk
Super leuke zangles met hele handige tips :)

noor Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Doelgericht Coachend
Ik was behoorlijk te laat door mijn eigen toedoen. Wel vooraf gemeld en het was geen punt. Ook kijkt zij niet op de klok tijdens de proefles. Annegreeth heeft mij in ieder geval gemotiveerd het zingen op te pakken.

Ad Na 1 week les

Deskundig Enthousiast Ervaren Gezellig
Ik vond zo'n eerste les zonder enige ervaring heel spannend, maar voelde me al vrij snel op mijn gemak. Annegreeth is super enthousiast en energiek. Geeft je het gevoel dat je je niet hoeft te schamen en werkt motiverend. Heel erg leuk!

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Doelgericht
Een leuke, enthousiaste lerares!

Lucia Na 1 week les

Vriendelijk Enthousiast Gezellig
Annegreeth heeft het vermogen om je snel op je gemak te laten voelen. Spelenderwijs en spontaan wist ze me mijn eerste stappen te laten zetten in de zang. En al snel deed ik dingen met mn stem, die ik voor onmogelijk hield. Heel erg blij met de lessen!

Marguerite

Deskundig Enthousiast Inspirerend
Annegreeth geeft zeer enthousiast en vakkundig les. Door haar coaching en oefeningen durf ik nu hardop te zingen. Zowel in mijn zangtechniek als in mijn spreekstem ben ik veel gegroeid. Het is een ontdekkingsreis, ik heb geleerd (en leer nog) mijn stem te gebruiken op diverse vlakken en in genres die bij mij passen. Ik verbaasde mijzelf eigenlijk iedere les weer opnieuw door wat ik kon. Kortom fijne sfeer, leerzaam, maar bovenal plezierige lessen!

Arielle

Deskundig Didactisch
Bij Annegreeth vergeet je dat zingen spannend kan zijn en leer je door haar theoretische en praktische kennis snel beter zingen.

Roeland

Vriendelijk Enthousiast
Al geruime tijd is Annegreeth mijn zangcoach. In die tijd veel geleerd waardoor ik nu veel beter mijn stem en zangtechniek beheers. Daarnaast is Annegreeth een prettige persoonlijkheid en heeft ze een fijne manier van coachen!

Ruud

Annegreeth Brandsma AB
Annegreeth
(11)
Vriendelijk Enthousiast Deskundig
Den Haag
en 1 andere locatie
vanaf
€ 22,50
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Wil jij graag beter leren zingen en het maximale uit je stem halen? Die ene hoge noot halen? Dat ene nummer waarvan je denkt dat het onmogelijk is! Of wil je juist begeleiding en advies omdat je een auditie hebt of een nummer gaat zingen, zoals op een bruiloft of speciale gelegenheid? Je stem ontdekken en je helemaal laten gaan? Allemaal redenen om eens langs te komen voor een proefles!

Mijn naam is Annegreeth en ik ben gepassioneerd zangeres! Voornamelijk heb ik in coverbands gezongen op allerlei gelegenheden, zoals bruiloften, partijen, ceremonies, bedrijfsfeesten door heel Nederland en tegenwoordig vaak in de restaurants op de boulevard in Scheveningen. Ook heb ik meer dan 10 jaar op luxe cruiseschepen gezongen en ben ik zodoende al zingend de wereld rondgereisd. Door dit werk heb ik een groot repertoire opgebouwd en heb ik veel ervaring opgedaan. Vooral het blijven ontwikkelen van de stem en steeds nieuwe uitdagingen aangaan motiveren mij om bij te leren en steeds nieuwe nummers te leren zingen. Hierdoor heb ik veel zanglessen en workshops gevolgd bij verschillende zangdocenten en heb ik gestudeerd aan de ‘Academie Voor Lichte Muziek’ in Lelystad, en de laatste jaren aan het ‘Universal Voice Institute’ in Amsterdam o.l.v Alberto ter Doest en Daan Smits. Hier heb ik inmiddels mijn diploma tot ‘vocal coach’  gehaald en ben ik klaar om deze praktische en doeltreffende zangmethode en mijn passie voor het zingen aan anderen door te geven!

Zangles

Tijdens de les werken we aan een opwarming, doen we technische oefeningen om de kwaliteit van je stem te verbeteren en werken we aan een nummer wat je hebt uitgezocht. De focus van de les kan variëren van techniek, tekst interpretatie of presentatie, het is maar net waar de behoefte ligt. Oefeningen krijg je vervolgens mee via Google Classroom waar we een digitale leeromgeving creëren en communiceren over de lessen en de oefeningen. Plezier staat voorop en jouw wensen staan centraal! Ik sta open voor iedereen vanaf 16 jaar, beginner of gevorderd. Nieuwsgierig? Kom een keertje langs voor een proefles!

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Neem voor de zangles een nummer mee waar je graag aan wilt werken of wat je als uitdaging ziet, dan gaan we daar mee aan de slag. 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?