Vibrafoon Rijswijk

Vibrafoon Rijswijk bij School of Music. De vibrafoon is een muziekinstrument in de familie van het slagwerk. Het bestaat uit gestemde metalen balken en wordt meestal bespeeld door met twee of vier zachte mallets op de balken te slaan. Qua stijl is de vibrafoon een relatief nieuw instrument dat vooral in populaire muziek zoals jazz of latin wordt gespeeld.

Bekijk de vibrafoondocenten

Vibrafoon leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor vibrafoon als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze vibrafoondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een vibrafoon. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je vibrafoon? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een vibrafoondocent in Rijswijk

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rijswijk. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze vibrafoondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

0 resultaten

Schrijf je in voor de wachtlijst of neem online vibrafoon

Op dit moment hebben we helaas geen opties in jouw buurt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan sturen we je een mail zodra er weer aanbod is. Wil je online videoles? Bekijk hier de docenten die dit aanbieden.

We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.