Online ontdek
de wereld van
Vibrafoon

Vibrafoon online

Vibrafoon

Vibrafoon Online bij School of Music. De vibrafoon is een muziekinstrument in de familie van het slagwerk. Het bestaat uit gestemde metalen balken en wordt meestal bespeeld door met twee of vier zachte mallets op de balken te slaan. Qua stijl is de vibrafoon een relatief nieuw instrument dat vooral in populaire muziek zoals jazz of latin wordt gespeeld.

Vibrafoon via video?
Bekijk nu alle vibrafoondocenten die videoles geven.
Bekijk de docenten

Online vibrafoon

Het is mogelijk om online vibrafoon te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook gitaarlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbiedt.

Onze cursussen via videoverbinding

Je kunt bij ons terecht voor vibrafoon als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze vibrafoondocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

shutterstock_1676793445.jpg

Vibrafoondocenten online

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten voor videoles. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

0 resultaten (videoles)
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten