Muziekproductie Rotterdam

Muziekproductieles Rotterdam bij School of Music. Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.

Lijkt het je leuk om te starten met muziekproductieles in Rotterdam? Wij bieden muziekproductielessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze muziekproductielessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Onze ervaren muziekproductiedocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onder leiding van een enthousiaste muziekproductiedocent kan je in Rotterdam aan de slag om de muziekproductie beter te leren beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Muziekproductielessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij muziekproductieles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een muziekproductie.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles online in Rotterdam. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Muziekproductie in Rotterdam

Onze muziekproductiedocenten in Rotterdam

Nello Biasini is drummer en producer en woont in Rotterdam. Nello is naar eigen zeggen “een hip hop-liefhebber, verslaafd aan jazzmuziek, soul...
Jasper Bosscher heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, geeft Ableton workshops op middelbare scholen voor de Buma Music Academy/Edutones...