Tokkelen
of scheuren
met je gitaar

Gitaarles Pernis Rotterdam

Gitaarles Pernis Rotterdam

Gitaarles Pernis Rotterdam bij School of Music. Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!

Bekijk de gitaardocenten MG_0501_WEB_Willem-de-Kam.jpg

Gitaar leren spelen

Je bent welkom voor de gitaarles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de gitaar of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze gitaardocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

MG_3714_Willem-de-Kam.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij gitaarles?Tijdens een proefles gitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

MG_4766_Willem-de-Kam.jpg

Vind een gitaardocent in Pernis Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Pernis Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

MG_5450_WEB_Willem-de-Kam-1.jpg

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de gitaardocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze gitaardocenten in Pernis Rotterdam

58 resultaten in Pernis Rotterdam, Zuid-Holland (Bekijk alle filters)