Tokkelen
of scheuren
met je gitaar

Gitaarles Leidschendam

Gitaarles Leidschendam

Gitaarles Leidschendam bij School of Music. Gitaarles voor elektrische en akoestische gitaar. Wil je de bluesy solo’s van Eric Clapton kunnen spelen? Of de vette gitaarriffs van Metallica? Wij helpen je ermee!

Bekijk de gitaardocenten MG_0501_WEB_Willem-de-Kam.jpg

Gitaar leren spelen

Onze gitaarlessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze gitaardocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

MG_3714_Willem-de-Kam.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een gitaar. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je gitaar? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

MG_4766_Willem-de-Kam.jpg

Vind een gitaardocent in Leidschendam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Leidschendam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

MG_5450_WEB_Willem-de-Kam-1.jpg

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze gitaardocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze gitaardocenten in Leidschendam

58 resultaten in Leidschendam, Zuid-Holland (Bekijk alle filters)