De dwarsfluit springt overal tussenuit

Boek direct je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Dwarsfluitles in Rotterdam Spangen

Ben je op zoek naar dwarsfluitles in Zuid-Holland? Boek hier dan direct je eerste dwarsfluitles! De dwarsfluitlessen worden gegeven in Rotterdam West in de thuisstudio van onze dwarsfluitdocente Floor Polder. Ook als je nog geen ervaring hebt kan je bij ons vrijblijvend langskomen voor een proefles. De minimale leeftijd voor dwarsfluitles is 6 jaar.

De dwarsfluit geldt als houtblazer maar wordt tegenwoordig van zilver gemaakt. Voor kinderen zijn er dwarsfluiten in speciale kindermaten verkrijgbaar. Als je niet direct een dwarsfluit wilt aanschaffen kan je ook een dwarsfluit huren via het EMM orkest Capelle. Voor de proefles is het nog niet nodig om een eigen instrument te hebben. Boek nu een afspraak voor een proefles en kom vrijblijvend langs. Wie weet speel jij over een paar maanden al je eerste muziek op de dwarsfluit!

Het geluid van de dwarsfluit springt overal tussen uit. Het geluid van de dwarsfluit kenmerkt zich door haar warme en heldere klank. Je ziet de dwarsfluit terug in orkesten, musicals, bigbands, latin en popmuziek. Denk aan Emmanuel Pahud, maar ook St. Germain of Giovanca, Focus of Jethro Tull. Naar gelang je interesse leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

Onze betaalbare tarieven

Leslocaties


Docenten

Rotterdam Noord