De dwarsfluit springt overal tussenuit

Boek direct je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Dwarsfluitles

Ben je op zoek naar dwarsfluitles in Zuid-Holland? Je kunt hiervoor terecht bij een van onze deskundige dwarsfluitdocenten. Ook als je nog geen ervaring hebt kan je bij ons vrijblijvend langskomen voor een proefles. De minimale leeftijd voor dwarsfluitles is 6 jaar.

Het geluid van de dwarsfluit kenmerkt zich door haar warme en heldere klank. Je ziet de dwarsfluit terug in orkesten, musicals, bigbands, latin en popmuziek. Denk aan Emmanuel Pahud, maar ook St. Germain of Giovanca, Focus of Jethro Tull. Naar gelang je interesse leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

De dwarsfluit geldt als houtblazer maar wordt tegenwoordig van zilver gemaakt. Voor kinderen zijn er dwarsfluiten in speciale kindermaten verkrijgbaar. Als je niet direct een dwarsfluit wilt aanschaffen kan je ook een dwarsfluit huren via het EMM orkest Capelle. Voor de proefles is het nog niet nodig om een eigen instrument te hebben. Boek nu een afspraak voor een proefles en kom vrijblijvend langs. Wie weet speel jij over een paar maanden al je eerste muziek op de dwarsfluit!

Onze betaalbare tarieven

Leslocaties


Docenten

Floor studeerde Jazz en Latin muziek aan het conservatorium in Rotterdam en is in 2013 cum laude afgestudeerd. Floor: “Mijn passie voor lesgeven is...
Hi! I am Rafael and I am from Brazil. I have been playing the saxophone for more than 20 years. I have a bachelor degree in classical saxophone and masters...
gitaarles