De dwarsfluit springt overal tussenuit

Dwarsfluitles

Starten met dwarsfluitles

Ben je op zoek naar dwarsfluitles in Zuid-Holland? Je kunt hiervoor terecht bij een van onze deskundige dwarsfluitdocenten. Ook als je nog geen ervaring hebt kan je bij ons vrijblijvend langskomen voor een proefles. De minimale leeftijd voor dwarsfluitles is 6 jaar.

Onze dwarsfluitdocenten

Zoek je een dwarsfluitleraar of dwarsfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Carmen bij Thuisstudio Donkerslootstraat
(1)
Privéles
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Floor bij Locatie Videobellen
(1)
Privéles
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 2 docenten

Het geluid van de dwarsfluit kenmerkt zich door haar warme en heldere klank. Je ziet de dwarsfluit terug in orkesten, musicals, bigbands, latin en popmuziek. Denk aan de Klassiek Fluitist Emmanuel Pahud of de popfluitisten Ian Anderson van Jethro Tull en Thijs van leer van de Band Focus. In Jazz heb je grootheden zoals, Herbie Mann en Hubert Laws. Naar gelang je interesse leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

De dwarsfluit geldt als houtblazer maar wordt tegenwoordig van metaal gemaakt, meestal met een verzilverde laag , helemaal zilver of soms zelfs helemaal van goud gemaakt! Voor kinderen zijn er dwarsfluiten in speciale kindermaten verkrijgbaar. Als je niet direct een dwarsfluit wilt aanschaffen kan je ook een dwarsfluit huren via het EMM orkest Capelle. Voor de proefles is het nog niet nodig om een eigen instrument te hebben. Boek nu een afspraak voor een proefles en kom vrijblijvend langs. Wie weet speel jij over een paar maanden al je eerste muziek op de dwarsfluit!

Boek direct een dwarsfluitles

Leslocaties dwarsfluitles