Discover your sound

Online muzieklessen

Dwarsfluitles online

Het is mogelijk om online dwarsfluitles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook dwarsfluitlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Je kunt bij ons terecht voor dwarsfluitles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden.

Bekijk de online dwarsfluitdocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Tijdens een proefles dwarsfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij dwarsfluitles? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vraag direct een proefles aan

Boek meteen je proefles online! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles boeken. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale dwarsfluitles?

We bieden natuurlijk ook dwarsfluitlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.