Waan je in een andere wereld

in Utrecht

Celloles Utrecht

Celloles Utrecht bij School of Music. Wil je graag beter cello kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Utrecht? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de celloles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Onze cellodocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cellodocenten in Utrecht

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 0 resultaten.

0 van 0 resultaten Bekijk alle 0 cellodocenten in Utrecht

Onze cellolessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren cellodocenten (in Utrecht) die jou graag helpen om de cello (nog) beter te beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Cello spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cellolessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze cellodocenten. Veel van onze cellodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Cello leren spelen bij School of Music

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze cellolessen geldt 1 maand opzegtermijn.Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij celloles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een cello. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cellodocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles cello in Utrecht. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.