Waan je in een andere wereld

in Rotterdam Delfshaven

Celloles Delfshaven

Celloles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Op zoek naar celloles in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je bent welkom voor de celloles als beginner of gevorderde.Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de cello of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze cellodocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze cellodocenten in Delfshaven

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Laura bij Thuisstudio Zwetstraat
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
20.6 km
bekijk
Bekijk alle 2 cellodocenten in Delfshaven

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Delfshaven aan de slag om de cello beter te leren beheersen. Cello spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cellolessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de cellodocenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is één maand.Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je cello? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een cello. Boek meteen online je proefles in Rotterdam Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties celloles in Delfshaven