In no time exotische ritmes leren spelen!

in Rotterdam Charlois

Cajonles Charlois

Cajonles Rotterdam Charlois bij School of Music. Overweeg je te starten met cajonles voor je kind of jezelf in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cursus cajonles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren cajondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cajondocenten in Charlois

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 7 docenten.

7 van 7 docenten
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
919 m
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
919 m
bekijk
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.5 km
bekijk
Luis bij Locatie Soundport studio Luis
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.7 km
bekijk
Joris bij Locatie Vijverhofstraat
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
4.8 km
bekijk
Joris bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
919 m
bekijk
Lauriane bij Locatie Zwart Janstraat
(2)
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5.3 km
bekijk
Bekijk alle 7 cajondocenten in Charlois

Onder leiding van een enthousiaste cajondocent kan je in Charlois aan de slag om de cajon beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze cajondocenten. Cajon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cajonlessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je cajon? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles cajon in Rotterdam Charlois. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties cajonles in Charlois