In no time exotische ritmes leren spelen!

in Nederland

Cajondocent

Op zoek naar een cajondocent in Nederland? School of Music biedt een gemakkelijk overzicht van cajondocenten. Wil je graag beter cajon kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen? Wij bieden cajonlessen aan voor cursisten met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de cajonles als beginner of gevorderde. We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze cajondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cajondocenten

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 7 docenten.

7 van 7 docenten
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Luis bij Locatie Soundport studio Luis
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Joris bij Locatie Vijverhofstraat
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Joris bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Lauriane bij Locatie Zwart Janstraat
(2)
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 7 cajondocenten

Cajon leren spelen bij School of Music

Onder leiding van een gedreven docent kan je aan de slag om de cajon beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Cajonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze docenten zijn tevens actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cajondocenten. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je cajon? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek vandaag online je proefles. In onze planner kun je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties cajonles