In no time
exotische ritmes
leren spelen!

Cajonles Rotterdam

Cajonles Rotterdam

Cajonles Rotterdam bij School of Music. Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!

Cajonles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle cajondocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Cajon leren spelen

Je bent welkom voor de cajonles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de cajon of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze cajondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij cajonles? Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Cajondocenten in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

4 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de cajondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.