De meest relaxte persoon op het podium

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Basgitaarles Den Haag

Basgitaarles Den Haag bij School of Music. Grooven, grooven en nog eens grooven. Dat doe je natuurlijk op de basgitaar! Hét instrument waarop ritme en melodie samenkomen. Kom langs voor een proefles en overtuig jezelf!

Wil je graag beter basgitaar kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Den Haag? Wij bieden basgitaarlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de basgitaarles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze basgitaardocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze basgitaarlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren basgitaardocenten (in Den Haag) die jou graag helpen om de basgitaar (nog) beter te beheersen. Veel van onze basgitaardocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze basgitaardocenten. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze basgitaarlessen geldt één maand opzegtermijn.

Basgitaarlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Tijdens een proefles basgitaar informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles online in Den Haag. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles basgitaar boeken.

Onze locaties voor Basgitaarles in Den Haag

Onze basgitaardocenten in Den Haag

David Uijterlinde is in 2014 afgestudeerd op de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam met gitaar als hoofdvak. Het muzikantenleven was echter...
gitaarles