Test je muzikale skills in de praktijk

in Rotterdam Charlois

Bandcoaching Charlois

Bandcoachingles Rotterdam Charlois bij School of Music. Lijkt het je leuk om te starten met bandcoachingles of wil je bandcoachingles voor je kind aanvragen in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden bandcoachinglessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor bandcoachingles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze bandcoachingdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze bandcoachingdocenten in Charlois

Zoek je een bandcoachingleraar of bandcoachinglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Ruben bij Locatie Wijkcentrum Charlois
(2)
Privéles
Bandcoaching
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Oriol bij Locatie Pieter de Hoochweg
English
Privéles
Bandcoaching
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Oriol bij Thuisstudio Nieuwe Binnenweg
English
Privéles
Bandcoaching
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 3 bandcoachingdocenten in Charlois

Onder leiding van een enthousiaste docent kan je in Charlois aan de slag om de bandcoaching beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze bandcoachingdocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Bandcoachinglessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze bandcoachinglessen geldt 1 maand opzegtermijn.Tijdens een proefles bandcoaching informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles in Rotterdam Charlois. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties bandcoaching in Charlois