Test je
muzikale skills
in de praktijk

Bandcoaching

Bandcoaching in Rotterdam Charlois

Bandcoaching
Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. In de cursus bandcoaching is ruimschoots aandacht voor dingen als speeltechniek, samenspel, het kiezen van een goed repertoire, maar ook voor 'randzaken' zoals een goede afstelling van het totaalgeluid.

46-DSC04623.jpg
Bandcoaching in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle bandcoachingdocenten
Bekijk de docenten

Voorwaarden voor deelname
De cursus is om de week en je kunt starten wanneer jij dat wilt. Om mee te doen aan de cursus bandcoaching is een basisniveau op je instrument of discipline vereist. Twijfel je of je in aanmerking komt? Tijdens de proefles kijken we met jou naar de meest geschikte optie. Je kunt je voor deze cursus aanmelden vanaf 9 jaar en ouder. We proberen de bands op te delen in de leeftijdscategorieën 9-12 jaar, 13-17 jaar en een volwassenen groep voor leeftijden vanaf 18 jaar. In de bandsamenstelling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeuren en niveau.

Waar kun je bandcoaching volgen?

Bekijk alle bandcoachingdocenten

Locatie en tijdstip
De cursus vindt plaats in onze repetitieruimte in wijkcentrum Oud Charlois, Clemensstraat 111 in Rotterdam. De tijdstippen zijn wekelijks op vrijdagavond en zaterdagavond. Speel je al in een band en wil je advies van een bandcoach? Onze bandcoaches helpen je hier ook graag bij! Hiervoor hanteren we een workshoptarief.

Meedoen met bandcoaching? Boek hier je proefles! De proefles is een individuele les waarin we met jou kijken naar je niveau en voorkeuren.

Alle lessen bij School of Music

5 resultaten