Test je
muzikale skills
in de praktijk

Bandcoaching Schiedam

Bandcoaching Schiedam bij School of Music. Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. De cursus bandcoaching is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk de bandcoachingdocenten

Bandcoaching leren spelen

Je bent welkom voor de bandcoaching als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren bandcoachingdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je bandcoaching? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een bandcoaching. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een bandcoachingdocent in Schiedam

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Schiedam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Schiedam weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de bandcoachingdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.