Test je
muzikale skills
in de praktijk

Bandcoaching Papendrecht

Bandcoaching Papendrecht

Bandcoaching Papendrecht bij School of Music. Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. De cursus bandcoaching is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Bandcoaching in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle bandcoachingdocenten
in de omgeving van Papendrecht
Bekijk de docenten

Bandcoaching leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor bandcoaching als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze bandcoachingdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

46-DSC04623.jpg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een bandcoaching. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je bandcoaching? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Bandcoachingdocenten in Papendrecht

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Papendrecht. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

5 resultaten in Papendrecht, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze bandcoachingdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.