Discover your sound

Online muzieklessen

Bandcoaching online

Het is mogelijk om online bandcoaching te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook bandcoachingsen op afstand te volgen via een videoverbinding. Videolessen zijn heel gemakkelijk omdat je geen reistijd hebt en elke online docent kunt kiezen. Onze bandcoachingsen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten.

Bekijk de online bandcoachingdocenten

Hoe werkt het?

Een videoles boeken is heel eenvoudig:
  1. Kies onderaan deze pagina een docent die je aanspreekt.
  2. Boek een proefles op het tijdstip dat jou uitkomt.
  3. De docent stuurt zijn/haar contactgegevens per mail of whatsapp.
  4. Volg de proefles online vanuit huis.

Op welke manier worden de online bandcoachingsen gegeven?

De door jou gekozen docent bepaalt zelf het platform waarop deze bandcoachingsen plaats vinden. Veelal worden stabiele en goedwerkende opties gebruikt zoals: Zoom, Facetime, Whatsapp en Google Meet. Hiermee kan je met de meeste apparaten en computers videobellen.

Werkt een online les net zo goed als een fysieke les?

Er zijn bepaalde zaken die belangrijk zijn bij het volgen van online bandcoachingsen: Voor goed beeld en geluid heb je een goede internetverbinding nodig. Als je werkt met een laptop is een bekabelde aansluiting beter dan wifi. Maak je gebruik van wifi, zorg dan dat je niet te ver van je wifi-router af zit voor het beste signaal. Daarnaast is goed geluid een belangrijk aspect. Zorg dat je een koptelefoon of oordopjes gebruikt, zodat het geluid niet onnodig gaat rondzingen.

Zijn online bandcoachingsen geschikt voor mij?

We nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Boek direct online je proefles bandcoaching! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles bandcoaching boeken. Boek vandaag nog een muziekles online! De meeste proeflessen zijn al te boeken vanaf 10 euro.

Op zoek naar normale bandcoaching?

We bieden natuurlijk ook bandcoachingsen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.