Test je
muzikale skills
in de praktijk

Bandcoaching Rotterdam

Bandcoaching Rotterdam bij School of Music. Heb je altijd al eens in een band willen spelen of zit je al in een band en heb je behoefte aan goede feedback en tips om een strakke performance neer te zetten? Dan ben je bij School of Music aan het goede adres. De cursus bandcoaching is beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Bekijk de bandcoachingdocenten

Bandcoaching leren spelen

Je bent welkom voor de bandcoaching als beginner of gevorderde. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de bandcoaching of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze bandcoachingdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze bandcoachingsen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij bandcoaching? Tijdens een proefles bandcoaching informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een bandcoachingdocent in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de bandcoachingdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.